Reiwan Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Bugün kontrol etttim sağlık 0, olmuş sıkıntı çıkarır mı?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.864 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Çıkar
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 10 Şubat 2025 #3 Orada yazdığı ani çökmeler gibi can sıkıcı durumlar yaşatabilir.
Reiwan Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 Damon Salvatore dedi: Çıkar Genişletmek için tıkla... reis çıkacağını az bucuk tahmin ediyoz nolur en fazla
Damon Salvatore dedi: Çıkar Genişletmek için tıkla... reis çıkacağını az bucuk tahmin ediyoz nolur en fazla
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 10 Şubat 2025 #5 Reiwan dedi: Reis çıkacağını az bucuk tahmin ediyoruz ne olur en fazla. Genişletmek için tıkla... Kapanır açılmaz. Açılsa yavaş ve hata vererek açılmaya çalışır. Tadını kaçırır.
Reiwan dedi: Reis çıkacağını az bucuk tahmin ediyoruz ne olur en fazla. Genişletmek için tıkla... Kapanır açılmaz. Açılsa yavaş ve hata vererek açılmaya çalışır. Tadını kaçırır.
Reiwan Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #6 ZechPhoenix dedi: Orada yazdığı ani çökmeler gibi can sıkıcı durumlar yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... The last of us bitirdim o diskte hiçbir problem çıkarmadı ZechPhoenix dedi: Kapanır açılmaz. Açılsa yavaş ve hata vererek açılmaya çalışır. Tadını kaçırır. Genişletmek için tıkla... Çok sesi var zaten PC açılrken oyun inerken
ZechPhoenix dedi: Orada yazdığı ani çökmeler gibi can sıkıcı durumlar yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... The last of us bitirdim o diskte hiçbir problem çıkarmadı ZechPhoenix dedi: Kapanır açılmaz. Açılsa yavaş ve hata vererek açılmaya çalışır. Tadını kaçırır. Genişletmek için tıkla... Çok sesi var zaten PC açılrken oyun inerken
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.742 Çözümler 50 Yer Bursa 10 Şubat 2025 #7 Reiwan dedi: Bugün kontrol etttim sağlık 0, olmuş sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 2420353 Genişletmek için tıkla... Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var.
Reiwan dedi: Bugün kontrol etttim sağlık 0, olmuş sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 2420353 Genişletmek için tıkla... Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var.
Reiwan Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #8 ZechPhoenix dedi: Orada yazdığı ani çökmeler gibi can sıkıcı durumlar yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir uygulamadan kontrol ettiğimde sorun gözükmüyordu birkaç ay oluyor lakin HakanXD dedi: Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var. Genişletmek için tıkla... sadece oyun var 512 yetmedi eski pcden söktüm HakanXD dedi: Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo iyi diyor hangisi doğru acaba? Son düzenleme: 10 Şubat 2025
ZechPhoenix dedi: Orada yazdığı ani çökmeler gibi can sıkıcı durumlar yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir uygulamadan kontrol ettiğimde sorun gözükmüyordu birkaç ay oluyor lakin HakanXD dedi: Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var. Genişletmek için tıkla... sadece oyun var 512 yetmedi eski pcden söktüm HakanXD dedi: Önemli verilerini al içinden bence disk ölene kadar kullanabilirsin 2 yıldır yüzde 10 sağlıklı disk kullanıyorum sikintisiz mansallahi var. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo iyi diyor hangisi doğru acaba?
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #9 Reiwan dedi: Farklı bir uygulamadan kontrol ettiğimde sorun gözükmüyordu birkaç ay oluyor lakin sadece oyun var 512 yetmedi eski pcden söktüm Eki Görüntüle 2420367 CrystalDiskInfo iyi diyor hangisi doğru acaba? Genişletmek için tıkla... En kısa sürede yedek alın. O diske de önemli bir verinizi yüklemeyin.
Reiwan dedi: Farklı bir uygulamadan kontrol ettiğimde sorun gözükmüyordu birkaç ay oluyor lakin sadece oyun var 512 yetmedi eski pcden söktüm Eki Görüntüle 2420367 CrystalDiskInfo iyi diyor hangisi doğru acaba? Genişletmek için tıkla... En kısa sürede yedek alın. O diske de önemli bir verinizi yüklemeyin.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.356 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #10 Yaşadığına sükret.