cosama Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar eski bir HDD buldum. Kenarda köşede ama taktığpımda böyle garip bir yazı geldi. Windows SSD de kurulu yani sizce kullansam sorun çıkartır mı depolama için.? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Arkadaşlar eski bir HDD buldum. Kenarda köşede ama taktığpımda böyle garip bir yazı geldi. Windows SSD de kurulu yani sizce kullansam sorun çıkartır mı depolama için.?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 cosama dedi: Windows SSD de kurulu yani sizce kullansam sorun çıkartır mı depolama için? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmaz kullanabilirsiniz diski.
cosama dedi: Windows SSD de kurulu yani sizce kullansam sorun çıkartır mı depolama için? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmaz kullanabilirsiniz diski.