mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Başlıkta da anlattığım gibi Hard Disk Sentinel uygulamasını sildikten sonra bu hale geldi. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 5 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
Başlıkta da anlattığım gibi Hard Disk Sentinel uygulamasını sildikten sonra bu hale geldi. Ne yapmalıyım?
I innata Kilopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Bana da olmuştu. Hatırladığım kadarıyla o dandik programı tekrar yükleyip menüden bir ayar değiştirince tekrar gelmişti ve sonra geri silmiştim.
Bana da olmuştu. Hatırladığım kadarıyla o dandik programı tekrar yükleyip menüden bir ayar değiştirince tekrar gelmişti ve sonra geri silmiştim.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Nasıl bir ayar ya da menüdeki hangi bölümden hocam.
I innata Kilopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 innata dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis yeni gördüm cidden çok sağ ol <3
innata dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis yeni gördüm cidden çok sağ ol <3