venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.167 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #1 480 GB'lık bir SSD kullanıyorum bazen yetmiyor, bunun için harddiskde takmak istiyorum. Taktıkan sonra format atmak gerekiyor mu?
480 GB'lık bir SSD kullanıyorum bazen yetmiyor, bunun için harddiskde takmak istiyorum. Taktıkan sonra format atmak gerekiyor mu?
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.260 Çözümler 8 Yer Bodrum 6 Ekim 2022 #2 Hayır, gerekmez. Taktıktan sonra gözükmezse de disk yöneticisinden yeni disk oluşturun(C, D gibi atadığımız şekilde).
Hayır, gerekmez. Taktıktan sonra gözükmezse de disk yöneticisinden yeni disk oluşturun(C, D gibi atadığımız şekilde).
kosedekibalici Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 6 Ekim 2022 #3 Sistem yeni diske kurulacaksa tabii ki gerekir. Depolama amaçlı ek disk olarak kullanılacaksa gerekmez, disk yönetiminden formatlayıp harf atayarak kullanabilirsiniz.
Sistem yeni diske kurulacaksa tabii ki gerekir. Depolama amaçlı ek disk olarak kullanılacaksa gerekmez, disk yönetiminden formatlayıp harf atayarak kullanabilirsiniz.