E efe.4230 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim?
Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ağustos 2023 #2 Low Level Format.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Formatla
efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Formatla
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 28 Ağustos 2023 #4 HDD Low Level Format kullanarak tamamen temizliyebilirsin.
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 28 Ağustos 2023 #5 efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Diske format atabilirsin.
efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Diske format atabilirsin.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 28 Ağustos 2023 #6 Revo Uninstaller'da böyle bir ayar vardı.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 18 28 Ağustos 2023 #7 efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş biçimlendirme ile.
efe.4230 dedi: Merhaba, PC'yi satacağım ama hard disk bilgilerim çalınır diye korkuyorum hard diski nasıl tamamen geri getirilemez olarak temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş biçimlendirme ile.
E efe.4230 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. OdaKokusu dedi: Diske format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası ile atsam olur mu?
LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. OdaKokusu dedi: Diske format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası ile atsam olur mu?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 18 28 Ağustos 2023 #9 efe.4230 dedi: LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu bootable usb hazırlayıp disk uygulamasından tamamen sıfırlayabilirsin. Biraz uzun biliyorum ama işe yarıyor.
efe.4230 dedi: LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu bootable usb hazırlayıp disk uygulamasından tamamen sıfırlayabilirsin. Biraz uzun biliyorum ama işe yarıyor.
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 28 Ağustos 2023 #10 efe.4230 dedi: LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. ISO dosyası ile atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben eski bilgisayarımı normal format atarak satmıştım. Daha da gelemez bilgiler sanırım.
efe.4230 dedi: LLF de unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Bunu diyor. ISO dosyası ile atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben eski bilgisayarımı normal format atarak satmıştım. Daha da gelemez bilgiler sanırım.