Hard Disk telefonda kullanılabilir mi?

Bütçe
0

DimitriBeg

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

ANAKART:
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI:
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

RAM:
XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (1x8) (AX4U32008G16A-SBKD35) × 2

SSD:
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
SSD veya HDD modeli
Seagate BarraCuda ST500DM002
Bu şekilde bir hard Disk'im var ben bunun için dönüştürücü aldım bu dönüştürücüyü de takabilmek için 3. fotoğraftaki gibi bir dönüştürücü aldım ben bunları birbirine bağlasam telefonumda bu hard diski kullanabilir miyim? (Amacım Dizi Film indirip internet bulunmayan yazlığıma gittiğimde hard diskin içerisindeki diziyi Film'i izleyebilmek, flash bellek kullan diyeceksiniz nereden baksanız 1 film yüksek kalitede 4 GB'ı buluyor bende 2 adet 32 GB flash bellek bulunmakta ve nereden baksanız 16 adet film iniyor ben 3-4 ay yazlıkta bulunucağım için yetmeyecektir yardımcı olur musunuz neler yapabileceğim ile ilgili?)

1746443346884.png

1746443389329.png

1746443481243.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu çalıştıramazsınız, 2. usb'den de güç vermeniz gerekir. Normal sata ssd olsaydı direkt type-c ile bağlayıp kullanabilirdiniz. Önerim sata ssd veya notebook hdd'si bakın.

Bütçe çıkarsa type-c ssd kutusu ile birlikte m.2 ssd öneririm usb bellek gibi kullanırsınız. Örnek:
20250505_143102.jpg

Android sürümlerinde ve işlemci de limit oluyor, belli bir boyutu geçince direkt okumuyor, ona dikkat edin.

Bunu çalıştıramazsınız, 2. USB'den de güç vermeniz gerekir. Normal SATA SSD olsaydı direkt Type-C ile bağlayıp kullanabilirdiniz. Önerim SATA SSD veya notebook HDD'si bakın.

Bütçe çıkarsa Type-C SSD kutusu ile birlikte M.2 SSD öneririm USB bellek gibi kullanırsınız. Örnek:
Eki Görüntüle 2484583

Powerbank ile güç verilse çalışmaz mı aslında?

Bunu çalıştıramazsınız, 2. USB'den de güç vermeniz gerekir. Normal SATA SSD olsaydı direkt Type-C ile bağlayıp kullanabilirdiniz. Önerim SATA SSD veya notebook HDD'si bakın.

Bütçe çıkarsa Type-C SSD kutusu ile birlikte M.2 SSD öneririm USB bellek gibi kullanırsınız. Örnek:
Eki Görüntüle 2484583

Hocam teşekkür ederim fakat evdeki imkanlarla yapmak istiyorum 3 aylık tatil için de ek masraf yapmak istemiyorum zaten bütçem de yok başka öneriniz var mı acaba?

Hocam teşekkür ederim fakat evdeki imkanlarla yapmak istiyorum 3 aylık tatil için de ek masraf yapmak istemiyorum zaten bütçem de yok başka öneriniz var mı acaba?
Yukarıda attığınız malzemeleri kullanabilirsin ozaman. Usb'lerden birini telefona (yine yukarıda attığınız dönüştürücü ile) diğerinide telefon şarj adaptörüne takarak kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı