Hard disk yazma korumalı hatası

Hsn_Bsr

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam,
Şimdi bundan birkaç ay önce SSD alıp bilgisayarıma taktım.
Daha sonrasında, hard diskimi de Amazon'da satılan 2.5" SATA kutularından alıp içerisine yerleştirdim.
Taşınabilir olarak kullanıyordum. Ta ki bu sorunla karşılaşana kadar. Ben şimdi ne yapacağımı inanım bilmiyorum.
Ara ara korumalı oluyor ara ara bir şekilde hata kendiliğinden çözülüyor ve yazma koruması kalkıyor.
Acaba sorun nerede? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Ya da denemem gereken ve atladığım bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,
Şimdi bundan birkaç ay önce SSD alıp bilgisayarıma taktım.
Daha sonrasında, hard diskimi de Amazon'da satılan 2.5" SATA kutularından alıp içerisine yerleştirdim.
Taşınabilir olarak kullanıyordum. Ta ki bu sorunla karşılaşana kadar. Ben şimdi ne yapacağımı inanım bilmiyorum.
Ara ara korumalı oluyor ara ara bir şekilde hata kendiliğinden çözülüyor ve yazma koruması kalkıyor.
Acaba sorun nerede? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Ya da denemem gereken ve atladığım bir şey var mı?
Merhaba,
Diski Sata kablosuyla doğrudan bilgisayara bağlayarak denemenizi öneririm. Disk kutusunda sorun olabilir. Ayrıca USB belleklerde benzer bir sorun yaşıyor musunuz?

Hayır yaşamıyorum. Flash disklerde vs. problem yok şu an. O zaman sorun disk kutusunda olabilirse, söylediğiniz gibi yapıp tespitten sonra belirteceğim. Teşekkürler.

Hayır yaşamıyorum. Flash disklerde vs. problem yok şu an. O zaman sorun disk kutusunda olabilirse, söylediğiniz gibi yapıp tespitten sonra belirteceğim. Teşekkürler.
Rica ederim. Sonucu yazarsanız mutlu olurum. :)
Sağlıklı günler dilerim.

Arkadaşlar muhtemelen kullandığım aparat sorun çıkartmıştı. Geçenlerde daha kullanmaya başladım. Sorun çıkartmıyor artık. Geç yazdım kusura bakmayın. Sebebi yanımda getirmeyi unutmuştum. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı