CX serisinde ses sıkıntısı yaşayan çok kullanıcı var. Zalman'a yönelmen daha yerinde olur. Harddisk konusunda ise ben Seagate ile daha az sıkıntı yaşadım. Onu önerebilirim.
CX serisinde ses sıkıntısı yaşayan çok kullanıcı var. Zalman'a yönelmen daha yerinde olur. Harddisk konusunda ise ben Seagate ile daha az sıkıntı yaşadım. Onu önerebilirim.
İyi akşamlar. Bende Corsair'in CX 750w 80+ PSU var. Bilgisayar yükte iken cw denilen cızırtı var fakat o kadar rahatsız edici bir düzeyde değil (en azından benim için öyle) herhangi bir performans kaybı yaratmıyor. Aldığıma pişman etmedi. Oyunun sesi veya kulaklık ile oynarken, benim tabirimle ruhunuz bile duymaz. HDD için ben Western Digital taraftarıyım. Bu zamana kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı. Seagate Barracuda vs WD Blue series de WD daha önde
8 sene sıkıntısız kullandım eski sistemimde SEAGATE daha halada çalışmakta yeni sistemimde de SEAGATE aldım tavsiyem bu yönde olur güç kaynağını ikisini de alabilirsin ben CORSAIR kullanıyorum memnunum fanda ses yok.