6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 11 Şubat 2023 #1 Hard diske nasıl kalıcı olarak Linux kurarım? Yardımcı olursanız sevinirim.
A azizfikri Attopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Hangi dağıtımı kuracaksınız?
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 11 Şubat 2023 #3 azizfikri dedi: Hangi dağıtımı kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... Manjaro
A azizfikri Attopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Kolay kurulumu olan bri dağıtım seçmişsiniz. Zorlanmayacaksınız muhtemelen. Manjaro Downloads linkten x86-64 olanı indirip, Balenaetcher kullanarak usb yazdırın, usb'den açtığınızda kolaylıkla yüklenecektir.
Kolay kurulumu olan bri dağıtım seçmişsiniz. Zorlanmayacaksınız muhtemelen. Manjaro Downloads linkten x86-64 olanı indirip, Balenaetcher kullanarak usb yazdırın, usb'den açtığınızda kolaylıkla yüklenecektir.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 11 Şubat 2023 #5 azizfikri dedi: Kolay kurulumu olan bri dağıtım seçmişsiniz. Zorlanmayacaksınız muhtemelen. Manjaro Downloads linkten x86-64 olanı indirip, Balenaetcher kullanarak usb yazdırın, usb'den açtığınızda kolaylıkla yüklenecektir. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben direk hdd olarak kurmak istiyorum liveboot değil.
azizfikri dedi: Kolay kurulumu olan bri dağıtım seçmişsiniz. Zorlanmayacaksınız muhtemelen. Manjaro Downloads linkten x86-64 olanı indirip, Balenaetcher kullanarak usb yazdırın, usb'den açtığınızda kolaylıkla yüklenecektir. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben direk hdd olarak kurmak istiyorum liveboot değil.
A azizfikri Attopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #6 Tamam. live kullanmacağın için adım adım gitmen gerekli. Link bırakıyorum, tam senin istediğin gibi kurulumu anlatıyor görsel destekli. How to Install Manjaro Linux [Beginner's Guide]
Tamam. live kullanmacağın için adım adım gitmen gerekli. Link bırakıyorum, tam senin istediğin gibi kurulumu anlatıyor görsel destekli. How to Install Manjaro Linux [Beginner's Guide]
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 12 Şubat 2023 #7 azizfikri dedi: Tamam. live kullanmacağın için adım adım gitmen gerekli. Link bırakıyorum, tam senin istediğin gibi kurulumu anlatıyor görsel destekli. How to Install Manjaro Linux [Beginner's Guide] Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda şuan hiçbir işletim sistemi çalıştıramıyorum usb ile açtığım dağıtım üzerinden yapabilirmiyim?
azizfikri dedi: Tamam. live kullanmacağın için adım adım gitmen gerekli. Link bırakıyorum, tam senin istediğin gibi kurulumu anlatıyor görsel destekli. How to Install Manjaro Linux [Beginner's Guide] Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda şuan hiçbir işletim sistemi çalıştıramıyorum usb ile açtığım dağıtım üzerinden yapabilirmiyim?
A azizfikri Attopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #8 Evet.