T Tarik1244 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Merhaba, kamera kayıt cihazımda bulunan hard diski bilgisayara taktım şu an bilgisayar açılmıyor. Çıkarttım hala açılmıyor ne yapmam gerekir?
Merhaba, kamera kayıt cihazımda bulunan hard diski bilgisayara taktım şu an bilgisayar açılmıyor. Çıkarttım hala açılmıyor ne yapmam gerekir?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 19 Aralık 2023 #2 Tarik1244 dedi: Merhaba, kamera kayıt cihazımda bulunan hard diski bilgisayara taktım şu an bilgisayar açılmıyor. Çıkarttım hala açılmıyor ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Kamera kayıt cihazından çıkan HDD'yi çalışan bir bilgisayara 2. HDD olarak mı bağladın ? Direkt mi bağladın ? Artı 0 Eksi
Tarik1244 dedi: Merhaba, kamera kayıt cihazımda bulunan hard diski bilgisayara taktım şu an bilgisayar açılmıyor. Çıkarttım hala açılmıyor ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Kamera kayıt cihazından çıkan HDD'yi çalışan bir bilgisayara 2. HDD olarak mı bağladın ? Direkt mi bağladın ?
KS KS T Tarik1244 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 SSD vardı. Bide o HDD yi taktım işte. PC çalışır vaziyetteydi Artı 0 Eksi
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 19 Aralık 2023 #4 Tarik1244 dedi: SSD vardı. Bide o HDD yi taktım işte. PC çalışır vaziyetteydi Genişletmek için tıkla... Aldığın bir hata vs var ise görüntü atar mısın ? Ya da yazar mısın ? SSD bağlantısının doğru ve sağlam olduğuna emin misin ? Artı 0 Eksi
Tarik1244 dedi: SSD vardı. Bide o HDD yi taktım işte. PC çalışır vaziyetteydi Genişletmek için tıkla... Aldığın bir hata vs var ise görüntü atar mısın ? Ya da yazar mısın ? SSD bağlantısının doğru ve sağlam olduğuna emin misin ?
KS KS T Tarik1244 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #5 SSD zaten eskiden beri vardı ve sağlam bir şekilde çalışıyordu. Bilgisayar hiç açılmıyor o yüzden herhangi bir hata almıyorum Yani kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyebilirim Artı 0 Eksi
SSD zaten eskiden beri vardı ve sağlam bir şekilde çalışıyordu. Bilgisayar hiç açılmıyor o yüzden herhangi bir hata almıyorum Yani kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyebilirim
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 19 Aralık 2023 #6 Tarik1244 dedi: SSD zaten eskiden beri vardı ve sağlam bir şekilde çalışıyordu. Bilgisayar hiç açılmıyor o yüzden herhangi bir hata almıyorum Yani kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise 24 pin bağlantı kablolarını kontrol edin. Sağlam ise PSU hasar görmüş olabilir bir sebeple. Bilgisayarcıya götürmeniz sağlıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Tarik1244 dedi: SSD zaten eskiden beri vardı ve sağlam bir şekilde çalışıyordu. Bilgisayar hiç açılmıyor o yüzden herhangi bir hata almıyorum Yani kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise 24 pin bağlantı kablolarını kontrol edin. Sağlam ise PSU hasar görmüş olabilir bir sebeple. Bilgisayarcıya götürmeniz sağlıklı olacaktır.
KS KS T Tarik1244 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #7 Tamamdır çok teşekkürler Artı 0 Eksi
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 19 Aralık 2023 #8 Tarik1244 dedi: Tamamdır çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Kasa güç almıyor ise HDD ile alaklı olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde PSU'ya zarar vermiş olabilirsin ya da denk gelmiştir. Kabloları ve bağlantıları tek tek kontrol etmeni öneririm. Açılmıyor ise sıkıntının PSU'da olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Tarik1244 dedi: Tamamdır çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Kasa güç almıyor ise HDD ile alaklı olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde PSU'ya zarar vermiş olabilirsin ya da denk gelmiştir. Kabloları ve bağlantıları tek tek kontrol etmeni öneririm. Açılmıyor ise sıkıntının PSU'da olma ihtimali yüksek.