Yavuz Yaşar
Picopat
Daha fazla
Bilgisayar benim değildi ama 1 yıl boyunca ben kullandım şimdi sahibine vermem gerekiyor ama içinde benim verilerim var. Normal biçimlendir yaptığımda veriler yok sayılıyor ama Low level formatda da veriler tam silinmiyormuş. Yani küsuratla kalıyormuş. BIOS da Secure Erase diye bir şey buldum.
This operation will erase all data on the hard Drive. Please make süre the Computer iş connected to AC Power during this process.
Türkçesi:
Bu işlem sabit diskteki tüm verileri silecektir. Lütfe n bu işlem sırasında bilgisayarın AC gücüne bağlı olduğundan emin olun.
Bunu yapmam mantıklı mı? Yani disk üstüne üstüne 1 TB veri yazacaksa daha önce denemiştim 15 saat diyordu. Bende iptal ettim.
Yapmalı mıyım?
This operation will erase all data on the hard Drive. Please make süre the Computer iş connected to AC Power during this process.
Türkçesi:
Bu işlem sabit diskteki tüm verileri silecektir. Lütfe n bu işlem sırasında bilgisayarın AC gücüne bağlı olduğundan emin olun.
Bunu yapmam mantıklı mı? Yani disk üstüne üstüne 1 TB veri yazacaksa daha önce denemiştim 15 saat diyordu. Bende iptal ettim.
Yapmalı mıyım?