Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Windows 10 kurmuştum geçenlerde bilgisayarıma galiba yanlış bir şey yaptım. Diskim 750GB fakat "bu bilgisayar" açtığımda 250GB gözüküyor sadece.
Windows 10 kurmuştum geçenlerde bilgisayarıma galiba yanlış bir şey yaptım. Diskim 750GB fakat "bu bilgisayar" açtığımda 250GB gözüküyor sadece.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ağustos 2021 #2 Kurulum esnasında disk biçimlendirme yapıp 250 GB olarak belirlemiş olabilir misin C diskini?
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 12 Ağustos 2021 #3 500gb d diski oluşturmuş olabilirsin veya format sırasinda biçimlendirmemiş olabilirsin. Disk yöneticisinden diğer diskleri biçimlendir.
500gb d diski oluşturmuş olabilirsin veya format sırasinda biçimlendirmemiş olabilirsin. Disk yöneticisinden diğer diskleri biçimlendir.
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 PhemiusTR dedi: Kurulum esnasında disk biçimlendirme yapıp 250 GB olarak belirlemiş olabilir misin C diskini? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet. ParastyleV dedi: 500gb d diski oluşturmuş olabilirsin veya format sırasinda biçimlendirmemiş olabilirsin. Disk yöneticisinden diğer diskleri biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Disk yöneticisini açtım sonra ne yapmam gerek? @ParastyleV Son düzenleme: 12 Ağustos 2021
PhemiusTR dedi: Kurulum esnasında disk biçimlendirme yapıp 250 GB olarak belirlemiş olabilir misin C diskini? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet. ParastyleV dedi: 500gb d diski oluşturmuş olabilirsin veya format sırasinda biçimlendirmemiş olabilirsin. Disk yöneticisinden diğer diskleri biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Disk yöneticisini açtım sonra ne yapmam gerek? @ParastyleV
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ağustos 2021 #5 Kayzıy dedi: Büyük ihtimalle evet. Disk yöneticisini açtım sonra ne yapmam gerek? @ParastyleV Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yola çıkabilirsin.
Kayzıy dedi: Büyük ihtimalle evet. Disk yöneticisini açtım sonra ne yapmam gerek? @ParastyleV Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yola çıkabilirsin.
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 PhemiusTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yola çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler.
PhemiusTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yola çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler.