Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 20 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar hard diskim 7 yıldır ben de sizce yeni hard disk almalı mıyım? Bu durumda yeni topladığım sistemimde FPS droplar yaratır mı? Dosya Ekleri Adsız.png 81,6 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Arkadaşlar hard diskim 7 yıldır ben de sizce yeni hard disk almalı mıyım? Bu durumda yeni topladığım sistemimde FPS droplar yaratır mı?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Turok_28 dedi: hard diskim 7 yıldır ben de sizce yeni hard disk almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Almanıza gerek yok. Turok_28 dedi: Bu durumda yeni topladığım sistemimde FPS droplar yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hızı iyi değilse yüksek boyutlu oyunlarda drop yaşatabilir. Artı 0 Eksi
Turok_28 dedi: hard diskim 7 yıldır ben de sizce yeni hard disk almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Almanıza gerek yok. Turok_28 dedi: Bu durumda yeni topladığım sistemimde FPS droplar yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hızı iyi değilse yüksek boyutlu oyunlarda drop yaşatabilir.