B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Hard diskin bozulup bozulmadığını nasıl anlayabilirim?
Çözüm A A Arrandale0 13 Aralık 2021 burakcann dedi: Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
burakcann dedi: Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 13 Aralık 2021 #11 burakcann dedi: SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim. Artı 0 Eksi
burakcann dedi: SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim.
KS KS B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #12 Arrandale0 dedi: Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim. Genişletmek için tıkla... Hayır HDD. Arrandale0 dedi: Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz SSD'nın de değerlerini atabilirim. Dosya Ekleri resim_2021-12-13_192645.png 81,9 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim. Genişletmek için tıkla... Hayır HDD. Arrandale0 dedi: Bu SSD'nin sonuçları ise ölmüş SSD. CrystalDiskInfo sonuçları atın kesinleştirelim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz SSD'nın de değerlerini atabilirim.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 13 Aralık 2021 #13 burakcann dedi: Hayır HDD. Genişletmek için tıkla... Hata oranları biraz yüksek gibi. Bad sector testi yapar mısınız? Onun harici iyi durumda. burakcann dedi: Hayır HDD. İsterseniz SSD'nınde değerlerini atabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz bakabilirim. Artı 0 Eksi
burakcann dedi: Hayır HDD. Genişletmek için tıkla... Hata oranları biraz yüksek gibi. Bad sector testi yapar mısınız? Onun harici iyi durumda. burakcann dedi: Hayır HDD. İsterseniz SSD'nınde değerlerini atabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz bakabilirim.
KS KS B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #14 Arrandale0 dedi: Hata oranları biraz yüksek gibi. Bad sector testi yapar mısınız? Onun harici iyi durumda. Sorun olmaz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu. Dosya Ekleri resim_2021-12-13_194651.png 39,5 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Hata oranları biraz yüksek gibi. Bad sector testi yapar mısınız? Onun harici iyi durumda. Sorun olmaz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 13 Aralık 2021 #15 burakcann dedi: Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
burakcann dedi: Umarım doğru yerden yapmışımdır. Sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
KS KS B burakcann Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #16 Arrandale0 dedi: Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sizi de o kadar yordum kusura bakmayın İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Sorun yok. Daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sizi de o kadar yordum kusura bakmayın İyi günler.