Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Harrdiski bir şekilde taktım ve çalışıyor ama kasa nereye koyuduğumun bir önemi var mı ısınıp zarar verebilir mi PC'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
Harrdiski bir şekilde taktım ve çalışıyor ama kasa nereye koyuduğumun bir önemi var mı ısınıp zarar verebilir mi PC'ye?
EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2023 #2 Kerem.1 dedi: Harrdiski bir şekilde taktım ve çalışıyor ama kasa nereye koyuduğumun bir önemi var mı ısınıp zarar verebilir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... Yuvası olması lazım oturtursanız daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Kerem.1 dedi: Harrdiski bir şekilde taktım ve çalışıyor ama kasa nereye koyuduğumun bir önemi var mı ısınıp zarar verebilir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... Yuvası olması lazım oturtursanız daha sağlıklı olur.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #3 Kasanın nerede olduğu önemli değil. Kasanın kendi ısısı da HDD'ye zarar vermez. Önemli olan HDD sallanmadan sabit durması gerek. Artı 0 Eksi
Kasanın nerede olduğu önemli değil. Kasanın kendi ısısı da HDD'ye zarar vermez. Önemli olan HDD sallanmadan sabit durması gerek.
KS KS Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Spade427 dedi: Kasanın nerede olduğu önemli değil. Kasanın kendi ısısı da HDD'ye zarar vermez. Önemli olan HDD sallanmadan sabit durması gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Kasanın nerede olduğu önemli değil. Kasanın kendi ısısı da HDD'ye zarar vermez. Önemli olan HDD sallanmadan sabit durması gerek. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.