Xarch Kilopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 90 Yer İstanbul 24 Mart 2014 #1 Laptoptan çıkardığım Hard Diski kutuya koydum, PC ye taktığımda 2 birim halinde olduklarını gördüm. Acaba bunları birleştirmenin bir yolu var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2014
Laptoptan çıkardığım Hard Diski kutuya koydum, PC ye taktığımda 2 birim halinde olduklarını gördüm. Acaba bunları birleştirmenin bir yolu var mı ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Mart 2014 #2 Minitool ile yapabilirsiniz, buyurun rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Minitool ile yapabilirsiniz, buyurun rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et