Bilgisayarda bir adet SSD ve bir adet hard disk mevcut. D klasörüne girdiğimde bu şekil DLL uzantılı dosyalar ile karşılaştım daha önce sanırım yoktu silsem sorun olur mu bunlar nedir?
Zararsız yazılımlar olduğunu düşünüyorum ve maksimum 5-10 MB yer kaplıyorlardır büyük ihtimal fakat içinizde şüphe oluştuysa malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
Hocam bilgisayara hiçbir şekilde torrent kurmuyorum ama anlamadım bunlar nedir. Devamı da var altlarında rockstar games launcherin simgesi felan var acaba gta ile bağlantılı bişeylwr mi. Sileyim diyorum ama belki önemli şeylerdir diye silemiyorum da
Zararsız yazılımlar olduğunu düşünüyorum ve maksimum 5-10 MB yer kaplıyorlardır büyük ihtimal fakat içinizde şüphe oluştuysa malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
Hocam bilgisayara hiçbir şekilde torrent kurmuyorum ama anlamadım bunlar nedir. Devamı da var altlarında rockstar games launcherin simgesi felan var acaba gta ile bağlantılı bişeylwr mi. Sileyim diyorum ama belki önemli şeylerdir diye silemiyorum da
Windows'a ait, çeşitli programları açmada kullandığı DLL dosyaları (C++ Redistributables'ın parçaları genelde gördüğüm kadarıyla). Silmenizi tavsiye etmem.
Windows'a ait, çeşitli programları açmada kullandığı DLL dosyaları (C++ Redistributables'ın parçaları genelde gördüğüm kadarıyla). Silmenizi tavsiye etmem.
Herhangi bir C++in belirli runtime compiler versiyonunu isteyen bir programi D diskine yakin zamanda (veya 24 Haziranda) kurduysan onun installeri kurmustur. Endişe etmeni gerektircek bir durum yok, tamamen zararsızdır.
win-core-localization yazıyor. Windows Update'yi kapatmadınız mı? Hali hazırda bilgisayar sorunsuz çalışıyorsa asla tavsiye ettiğim birşey değildir Update. Diski gereksiz dolduruyor telemetry dosyaları ile.
Resimde gördüğünüzden de aşağı doğru biraz daha dll uzantılı bu şekilde dosya var ondan sonra rockstar launcher yine rockstar launcher patcher falan var.
Zaten 1-1,5 GB bir şey Rockstar Launcher'i Windows'un program ekle/kaldır bölümünden veya Hibit Uninstaller'den silin. Oyuna girerken Launcher kurulum ekranı gelecek, oradan GTA5'in klasörünün içini seçebilirsiniz. Dosya kalabalığından kurtulmuş olursunuz.
win-core-localization yazıyor. Windows Update'yi kapatmadınız mı? Hali hazırda bilgisayar sorunsuz çalışıyorsa asla tavsiye ettiğim birşey değildir Update. Diski gereksiz dolduruyor telemetry dosyaları ile.
Rocstar'ın C++ çevre yürütme dosyaları da olabilir. Rockstar'ı silip konumunu bir klasörün içine kurmayı deneyebilirsiniz.
Herhangi bir C++in belirli runtime compiler versiyonunu isteyen bir programi D diskine yakin zamanda (veya 24 Haziranda) kurduysan onun installeri kurmustur. Endişe etmeni gerektircek bir durum yok, tamamen zararsızdır.
Yanlış söyledim oluşturulma değil değiştirme tarihi 24 haziran yazıyor. İşin ilginç yani daha önce yoktu ve direk d nin ana dizinine gösteriyor bu dll dosyalarını. Resimde gördüğünüzden de aşağı doğru biraz daha dll uzantılı bu şekilde dosya var ondan sonra rockstar launcher yine rockstar launcher patcher felan var. Rockstar ile alakalı bir durum mu sizce
Windows 11 kullanıyorum ve Windows Update dediğiniz şey güncellemeler değil mi?
Yanlış söyledim oluşturulma değil değiştirme tarihi 24 Haziran yazıyor. İşin ilginç yani daha önce yoktu ve direk D'nin ana dizinine gösteriyor bu DLL dosyalarını. Resimde gördüğünüzden de aşağı doğru biraz daha DLL uzantılı bu şekilde dosya var ondan sonra Rockstar Launcher yine Rockstar Launcher patcher falan var. Rockstar ile alakalı bir durum mu sizce
Muhtemelen. Dediğim gibi ellemeyin derim, silmeniz veya yerini değiştirmeniz durumunda Rockstar Launcher muhtemelen doğru çalışmayacaktır. Zararı yok zaten.