Hard diskten ses geliyor

OguzWick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Hard diskten (tık tık)(tık tık) düzenli şekilde ses geliyor ve ekran kilitleniyor. Daha sonra trııtt diye ses gelip 1-2 saniye düzelip yine aynı (tık tık) sesiyle devam ediyor. Bunun ilgili zibilyon tane konu açtım fakat düzelmedi. Disk takılı oldugu yerde biraz yere doğru bakiyor tam düz değil ondan olabilir mi? Ya da üstü tozlu biraz sıkıntısi ne cozemedim.

Tam düz değil derken oynuyor mu ya da bir şeye çarpıyor olmasın.

Ben bir defa yan taktığımda kafa vurmuştu. Düz koyunca düzeldi.

Tam düz değil derken oynuyor mu ya da bir şeye çarpıyor olmasın.
ya kutusu var böyle o biraz yere bakıyor. oynamiyor yerinden ama kutusu eğik biraz

anlaşılıyor mu bilmiyom. kutusu yukarisiyla tam birlesmiyor eğik biraz.

Dosya Ekleri

• IMG_20221117_145429.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 41
Daha önce şiddetli vurma oldu mu olduysa bu yüzden olabilir.
Daha önce hiç bir sıkıntısi yoktu. benim bir kere işletim sistemi cokmustu sonra böyle sesler gelmeye başladi. Ama ses hep aynı ses. Daha siddetli bi ses gelmedi

Sse kaydı paylaşabilir misin? Bazı tıkırtı sesleri normal bazıları anormal. Normali önceden duymadığınız için korkmuş olabilirsiniz.

Sse kaydı paylaşabilir misin? Bazı tıkırtı sesleri normal bazıları anormal. Normali önceden duymadığınız için korkmuş olabilirsiniz.
tikirti seslerinden sonra mavi ekran veriyor. Şu an yeniden baslattim belli bir süre sonra başlıyor. başlayınca atarım sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…