Hard diskten silinen dosyalar nasıl geri getirilir?

MamYYY

Decapat
Daha fazla  
Sabit diskimden silinen dosyaları kurtarmak için Recuva adlı uygulama ile tarama yaptığımda dosyalarımı görüntüleyemiyorum ancak Ease US adlı uygulamayı kullandığımda görüntüleyebiliyorum ancak Ease US, dosyaları kurtarmak için para istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 60 dolar civarıydı, uygulamaya verecek o kadar param yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu 3 kere açmışsınız.

Para vermek istemiyorsanız o bildiğiniz yerden indireceksiniz programı. Onun dışında para vermeden çözümü olacaüomı sanmıyorum.

Boşa para vermeyin. HDDden silinen veriyi kurtarmak çok zahmetli ve zordur. Aktif kullanıyorsanız diski silinen yerin üstüne çoktan veri yazılmıştır zaten.

Boşa para vermeyin. HDDden silinen veriyi kurtarmak çok zahmetli ve zordur. Aktif kullanıyorsanız diski silinen yerin üstüne çoktan veri yazılmıştır zaten.
Yok aktif kullanmıyorum olmadı @sukuterkopke arkadaşın söylediği gibi yapacağız teşekkür ederim

Bu konuyu 3 kere açmışsınız.

Para vermek istemiyorsanız o bildiğiniz yerden indireceksiniz programı. Onun dışında para vermeden çözümü olacaüomı sanmıyorum.
Sorunun cevabı sizde varsa konuya yanıt verin yoksa yanıt vermeyin formun olayı aslında bu hocam konu görüntüleme almadığı için tekrar tekrar farklı saatlerde açtım bir sınırmı konu açmak için yinede yanıtın için teşekkür ederim

Bunu kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…