Hard diskten veri kurtarma

zgr123456

Hectopat
Merhabalar. Öncelikle sorunumun kaynağını anlatayım. Windows 8.1 Single Lang. den Windows 10 Single Lang. a yükselttiğim dizüstü bilgisayarımın dilini CMD üzerinden ingilizce .cab yükleyerek değiştirdim. Değiştirmeye çalıştım desek daha doğru olur çünkü bilgisayar çöktü. Elimde sadece Windows 8 kurtarma CD'si var ve işe yaramıyor. Bilgisayarım zaten eskiydi. Yeni bilgisayar alsam eski verileri yeni bilgisayara nasıl taşırım? Laptop alırsam eski harddiski yeni laptopa takabilir miyim? Desktop alsam eski harddiski nasıl okurum? Uzun lafın kısası ben bu harddisteki verileri nasıl kurtarırım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
USBden çalışabilen bir linux sürümü ile diskine ulaşabilir ve verilerini kurtarabilirsin.
Masaüstü bir bilgisayara ikinci disk olarak bağlayarak çok daha hızlı ve rahat şekilde verilerini sağlama alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde mi? Yani illa masaüstü olmak zorunda mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı