Gamer18 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Samsung A52 cihaz kullanmaktayım. Telefonumu sıfırlamak durumunda kaldım. Acaba bu bir zarar verir mi telefona ya da yazılıma?
Samsung A52 cihaz kullanmaktayım. Telefonumu sıfırlamak durumunda kaldım. Acaba bu bir zarar verir mi telefona ya da yazılıma?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 12 Mayıs 2025 #2 Gamer18 dedi: Samsung A52 cihaz kullanmaktayım. Telefonumu sıfırlamak durumunda kaldım. Acaba bu bir zarar verir mi telefona ya da yazılıma? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemleri oldukça gelişmiş durumda. Bir zararı olmaz hatta yararı olur yeniden sıfır kurulum olmuş olur
Gamer18 dedi: Samsung A52 cihaz kullanmaktayım. Telefonumu sıfırlamak durumunda kaldım. Acaba bu bir zarar verir mi telefona ya da yazılıma? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemleri oldukça gelişmiş durumda. Bir zararı olmaz hatta yararı olur yeniden sıfır kurulum olmuş olur
Gamer18 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 Aydoğan BV dedi: İşletim sistemleri oldukça gelişmiş durumda. Bir zararı olmaz hatta yararı olur yeniden sıfır kurulum olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Yazılım attırsam daha mı olur acaba.
Aydoğan BV dedi: İşletim sistemleri oldukça gelişmiş durumda. Bir zararı olmaz hatta yararı olur yeniden sıfır kurulum olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Yazılım attırsam daha mı olur acaba.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 12 Mayıs 2025 #4 Gamer18 dedi: Yazılım attırsam daha mı olur acaba. Genişletmek için tıkla... İnanın hiçbir fark hissetmezsiniz bu Windows gibi çalışmıyor. Özellikle Samsung telefonlar için konuşuyorum bozulması neredeyse imkansız bir düzen yapmışlar o yüzden yeniden yazılım gerektirmez. Ki hiçbir şey değişmez
Gamer18 dedi: Yazılım attırsam daha mı olur acaba. Genişletmek için tıkla... İnanın hiçbir fark hissetmezsiniz bu Windows gibi çalışmıyor. Özellikle Samsung telefonlar için konuşuyorum bozulması neredeyse imkansız bir düzen yapmışlar o yüzden yeniden yazılım gerektirmez. Ki hiçbir şey değişmez