Çözüldü Hard reset sonrası Gmail istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeonpat

Hectopat
Samsung Galaxy Tab A6 tablet evde yatıyordu bende hard reset atıp kardeşime vereyim dedim attım reseti Gmail doğrulaması istiyor eski hesabı da bilmediğimiz için giremiyoruz, bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Zeonpat Bu video yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Samsung Galaxy Tab A6 tablet evde yatıyordu bende hard reset atıp kardeşime vereyim dedim attım reseti Gmail doğrulaması istiyor eski hesabı da bilmediğimiz için giremiyoruz, bana yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarın var mıydı? Ya da Samsung yetkili servisine bu durumu iletirseniz çözerler sorunu ama cihazın kutusu faturası varsa.

Yanlışım yoksa 24 saat sonra giriş için izin veriliyordu. Beklediniz mi?

Maalesef izin vermiyor ama hard reset atarken uyarı veriyor Google hesabı ile ilgili.

PC var TWRP mi gerekiyor?
Bilgisayarın var mıydı? Ya da Samsung yetkili servisine bu durumu iletirseniz çözerler sorunu ama cihazın kutusu faturası varsa.

Maalesef izin vermiyor ama hard reset atarken uyarı veriyor Google hesabı ile ilgili.

Benim yapacağım bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu attığınız videodaki açıkta neredeyse 2 yıldır aktif olarak işlemekte. Nasıl oluyor da Google gibi dev bir şirket bu açığı 2 yıldır kapatmıyor?

Merhaba Samsung Galaxy A12 var bende ondada işe yarar mı acaba? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…