Hard reset sonrası şarj sorunu düzelir mi?

Bütçe
0

Lowlyy

Decapat
Daha fazla  
Şu an telefonumun şarjı çok yavaş şarj oluyor. Hard reset atsam sorun düzelir mi?

(Telefon Note 8 Pro)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an telefonumun şarjı çok yavaş şarj oluyor. Hard reset atsam sorun düzelir mi?

(Telefon Note 8 Pro)

Bence durumun formatla alakası yok pili şişmiş olabilir ya da adaptörde sorun olabilir.

18W hocam normal yani özelliklerine şimdi baktımda eğer yeni değilse eskiden daha hızlıysa bilmiyorum ama bence geçmez sen bilirsin yine de.

(Telefon Note 8 Pro)

Bu telefon artık para harcamaya değmez hocam. Ne yaparsanız yapın yine şarjı düzgün gitmeyecek. Bence ucuza düzgün direnç atılmış Note 13 Pro 5G ya da Xiaomi 13T işinizi daha iyi görür diye düşünüyorum.

18W hocam normal yani özelliklerine şimdi baktımda eğer yeni değilse eskiden daha hızlıysa bilmiyorum ama bence geçmez sen bilirsin yine de.
Saat 11 de şarja koydum ve şu an gece 2.17 ve şarjım 98 ustam bu nasıl normal ?

Reis gece 11 de taktım ve şu an saat 2.18 ve şarjım 98 ampere ugulamasında şu al 180mA olduğu görünüyor

Haklısınız fakat bu telefonu bu sene başı aldım öyle hızlı değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…