Custom ROM Hardbrick'i ROM ile açtıktan sonra IMEI kayıtlı değildir uyarısı

Arufaasashin

Hectopat
Daha fazla  
Selam, uzun süre önce Trendyol'dan aldığım ithalatçi garantili Redmi npte 9 telefona bir süre önce ROM atmayı denemiştim fakat hardbrick yedim. Neyse ki flash tool ile global ROM'unu geri yükleyip açabildim ama IMEI kayıtlı değildir, cihaz 120 gün içerisinde kapanacaktır uyarısını aldım.
Numara aratma kısmına *#06# yazdığımda 1. ve 2. IMEI numarası gözüküyor ama sanırım bu rastgele bir numara ve kayıtlı değil. (e-Devlet'te kayıdı çıkmıyor.)
telefonumun kutusu yok, oradan IMEI numarasını göremiyorum.​
Forumda gördüğüm birkaç konuda kutudan bulup yazdırma ve stok ROM atmanın işe yarayabildiği söyleniyor. Bu durumda stok ROM işe yarar mı ve stok ROM'u nasıl bulurum? (demek istediğim ülkeye göre custom ROM'da değişiklik olur mu yoksa internette Redmi Note 9 custom ROM diye geçen ROM işe yarar mı?)

Stok ROM işe yarayabilir telefonun model koduyla Google aratabilirsiniz. Fikrimce Stok atın eğer IMEI numaranız normale dönerse IMEI numaralarını yazarsınız bir yere sonra customa geçince kendi imei numaranızı yazdırırsınız. Eskiden bir program vardı değiştirebiliyordu IMEI numarasını.

IMEI klon durumuna düşmüş.
Rom değişikliği ile çözülmez tek çözüm IMEI repeir.

Cihazı Trendyol'dan aldıysanız muhakkak e-fatura vardır. En azından 1 tane IMEI numaranıza oradan ulaşabilirsiniz.

Kasanın içinde yazmaz maalesef.

Sanırım onun için de IMEI numarasını bilmek gerekiyor değil mi?
Kasanın içine falan yazmışlar mıdır?
Zaten kutunun içindeki IMEI klon duruma düşmüş.
Farklı bir telefondan IMEI bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…