Yasin TANRIVERDİ Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #1 Hardiski bilgisayara taktığım anda dosya veya dizin okunamaz durumda hatası alıyorum. Verilerimi kaybetmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Hardiski bilgisayara taktığım anda dosya veya dizin okunamaz durumda hatası alıyorum. Verilerimi kaybetmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #2 Eğer dosyaların bozulmuşsa geri getirsen bile bir fayda etmeyecektir. Bunu bilmeni istiyorum. Çünkü seninki de misali bu. Dosyaların bozulmuş. Bu harddiskten kaynaklanan bir sorun. Tavsiyem kendine yeni bir tane alman.
Eğer dosyaların bozulmuşsa geri getirsen bile bir fayda etmeyecektir. Bunu bilmeni istiyorum. Çünkü seninki de misali bu. Dosyaların bozulmuş. Bu harddiskten kaynaklanan bir sorun. Tavsiyem kendine yeni bir tane alman.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 26 Ağustos 2016 #3 Çalıştır komutuna Cmd yazın, açılacak pencereye chkdsk/r x: (x harfi yerine siz diskinizin harfini yazın yani d) yazın ve chkdsk hizmetini çalıştırın.
Çalıştır komutuna Cmd yazın, açılacak pencereye chkdsk/r x: (x harfi yerine siz diskinizin harfini yazın yani d) yazın ve chkdsk hizmetini çalıştırın.
Yasin TANRIVERDİ Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #4 Because Im Batman dedi: Çalıştır komutuna Cmd yazın, açılacak pencereye chkdsk/r x: (x harfi yerine siz diskinizin harfini yazın yani d) yazın ve chkdsk hizmetini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptığımda %35 te takılıyor ve devam etmiyor
Because Im Batman dedi: Çalıştır komutuna Cmd yazın, açılacak pencereye chkdsk/r x: (x harfi yerine siz diskinizin harfini yazın yani d) yazın ve chkdsk hizmetini çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptığımda %35 te takılıyor ve devam etmiyor
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #5 Yasin TANRIVERDİ dedi: Dediğinizi yaptığımda %35 te takılıyor ve devam etmiyor Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırman lazım. Bu arada yazım kurallarına dikkat et.
Yasin TANRIVERDİ dedi: Dediğinizi yaptığımda %35 te takılıyor ve devam etmiyor Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırman lazım. Bu arada yazım kurallarına dikkat et.
Yasin TANRIVERDİ Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #6 Yosef dedi: Yönetici olarak çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım ama takılıyor. Hdd recovery programı ile deniyorum tamamlanmak üzere
Yosef dedi: Yönetici olarak çalıştırman lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım ama takılıyor. Hdd recovery programı ile deniyorum tamamlanmak üzere
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #7 Olmazsa TeamViewer ver.
Yasin TANRIVERDİ Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #8 Yosef dedi: Olmazsa TeamViewer ver. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Program işe yaradı tamamı olmasada büyük bir kısmını kurtarabildim
Yosef dedi: Olmazsa TeamViewer ver. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Program işe yaradı tamamı olmasada büyük bir kısmını kurtarabildim
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 27 Ağustos 2016 #9 Sorun çözüldüyse konu kilitlenebilir @JaroxJamaica, @Yusuf Ensar Ertan, @Asım Demir.