Ömer Farukes Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 175 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, dün 320GB boyutunda bir harddisk aldım, kasama taktım, Power kablosunu taktım ve SATA kablosunu da taktım, kasaya bağladım ve PC'yi açtım fakat bilinmeyen aygıt diyor ve harddiski tanımıyor. Sorun nedir acaba?
Merhaba arkadaşlar, dün 320GB boyutunda bir harddisk aldım, kasama taktım, Power kablosunu taktım ve SATA kablosunu da taktım, kasaya bağladım ve PC'yi açtım fakat bilinmeyen aygıt diyor ve harddiski tanımıyor. Sorun nedir acaba?
KS KS Ömer Farukes Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 175 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mart 2021 #11 Assecreed dedi: Diski başka bir SATA portuna takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 tane port var ikisinede denedim SATA 6 yazıyordu bir tanesinde acaba harddiske format falan mı gerekiyor? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Diski başka bir SATA portuna takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 tane port var ikisinede denedim SATA 6 yazıyordu bir tanesinde acaba harddiske format falan mı gerekiyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 HDD büyük ihtimalle bozuk. 320GB olan disklerin çoğu böyle bozuk oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ömer Farukes Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 175 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #13 Assecreed dedi: HDD büyük ihtimalle bozuk. 320GB olan disklerin çoğu böyle bozuk oluyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk değil mi diye test ediceğim daha sonra konuya devam ederiz. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: HDD büyük ihtimalle bozuk. 320GB olan disklerin çoğu böyle bozuk oluyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk değil mi diye test ediceğim daha sonra konuya devam ederiz.