Harddisk bölme

austrm

Femtopat
Daha fazla  
Fazladan disk bölme gerekli midir? Bu konuda çok bilgi sahibi değilim, yanlış bir şey söylersem affola . C ve D dışında bölmek gerekli midir sizce? İşletim sistemini bir yere programları, oyunları bir yere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölmeye bile gerek yok. Dediğiniz şekilde ikiye bölünmesi yeterlidir.

Windows'un yanına ayrıca başka bir işletim sistemi kurmayı düşünmüyorsan gerek yok bence. Ayrı kullananlar genellikle SSD ve HDD beraber kullananlar oluyor. Onlar da C ve D kullanıyor.

C ve D sadece yeterlidir bölmenize gerek yok az olan kısma işletim sistemi ve araçları çok olan kısmada oyunları kurabilirsiniz.

İşletim sistemi çökmelerinden veri kurtarmak için HDD nin ikiye bölünmesi öneriliyor. İkiye bölün ve önemli verilerinizi D bölümüne atın. Böylece çökmelerde veri kurtarmak daha kolay olur.

İşletim sistemi çökmelerinden veri kurtarmak için HDD nin ikiye bölünmesi öneriliyor. İkiye bölün ve önemli verilerinizi D bölümüne atın. Böylece çökmelerde veri kurtarmak daha kolay olur.
Çökme derken ne tarz bir çökme?

Profil fotoğrafınızı her gördüğümde aklıma Zündapp'ın "Alinol" deyişi geliyor onun ses tonuyla.

Ben formatı atarken değiştirmemişim D 10 GB kalmış her şeyim C'de şu an değiştirmek istesemde format gerekir sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…