Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 24 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar benim 1TB harddikim var. Bunu biçimlendirmeden nasıl bölümlendirme yaparım. Bildiğim Mini Tool Partition Wizard var ama güvenlir mi bilmiyorum ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2014
Arkadaşlar benim 1TB harddikim var. Bunu biçimlendirmeden nasıl bölümlendirme yaparım. Bildiğim Mini Tool Partition Wizard var ama güvenlir mi bilmiyorum ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 24 Aralık 2014 #2 Evet güvenilir. 21 dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet güvenilir. 21 dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 24 Aralık 2014 #3 NorthernsKnight dedi: Evet güvenilir. 21 dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu SSD için HDD için sorun olmaz mı ? Bi aralar bu yazılımı kullandım PC'nin hafızayı düşürmek için ama HDD için güvenli midir ?
NorthernsKnight dedi: Evet güvenilir. 21 dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu SSD için HDD için sorun olmaz mı ? Bi aralar bu yazılımı kullandım PC'nin hafızayı düşürmek için ama HDD için güvenli midir ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 24 Aralık 2014 #4 SSD veya HDD ne fark eder? İkiside depolama birimi. Sanki herkes SSD kullanıyor. HDD de sorun olmaz. Bölümleme yapabilirsin.
SSD veya HDD ne fark eder? İkiside depolama birimi. Sanki herkes SSD kullanıyor. HDD de sorun olmaz. Bölümleme yapabilirsin.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 24 Aralık 2014 #5 NorthernsKnight dedi: SSD veya HDD ne fark eder? İkiside depolama birimi. Sanki herkes SSD kullanıyor. HDD de sorun olmaz. Bölümleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz aslında. HDD ya da SSD ne fark var. Hiç SSD kullanmadım. Ondan anlamadım.
NorthernsKnight dedi: SSD veya HDD ne fark eder? İkiside depolama birimi. Sanki herkes SSD kullanıyor. HDD de sorun olmaz. Bölümleme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz aslında. HDD ya da SSD ne fark var. Hiç SSD kullanmadım. Ondan anlamadım.