NewNameless Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 3 16 Mayıs 2020 #1 Yüklediğim resimde gördüğünüz gibi 11 TB yazıyor olabilir ama benim 1 TB'lık harddiskim var. (oradaki ayarlarla oynadım) Ve nasıl geri getireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yüklediğim resimde gördüğünüz gibi 11 TB yazıyor olabilir ama benim 1 TB'lık harddiskim var. (oradaki ayarlarla oynadım) Ve nasıl geri getireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Mayıs 2020 #2 Tam olarak ne değiştirdiniz ve disk nereye gitti? Bilgisayarım içinde bu diski görebiliyor musunuz?
NewNameless Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 3 16 Mayıs 2020 #3 OtoburPirana dedi: Tam olarak ne değiştirdiniz ve disk nereye gitti? Bilgisayarım içinde bu diski görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Disk de herhangi bir çalışma sorunu yok ama fotoğrafda gördüğünüz gibi 1 tblık harddiskin 10 tb göstermesi sorunu var Dosya Ekleri Screenshot_2.png 11,6 KB · Görüntüleme: 31
OtoburPirana dedi: Tam olarak ne değiştirdiniz ve disk nereye gitti? Bilgisayarım içinde bu diski görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Disk de herhangi bir çalışma sorunu yok ama fotoğrafda gördüğünüz gibi 1 tblık harddiskin 10 tb göstermesi sorunu var
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Mayıs 2020 #4 İçindeki verileri yedekleyip, disk yönetiminden disk bölümünü silip yeniden bölüm oluşturmayı deneyin.
İçindeki verileri yedekleyip, disk yönetiminden disk bölümünü silip yeniden bölüm oluşturmayı deneyin.
NewNameless Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 3 19 Mayıs 2020 #5 OtoburPirana dedi: İçindeki verileri yedekleyip, disk yönetiminden disk bölümünü silip yeniden bölüm oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey gerçekten uzun bir işlem ama son şeyim artık deneyeceğim
OtoburPirana dedi: İçindeki verileri yedekleyip, disk yönetiminden disk bölümünü silip yeniden bölüm oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey gerçekten uzun bir işlem ama son şeyim artık deneyeceğim