Harddisk çalışmama sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bir iki hafta önce bir harddisk aldım. Şu ana kadar sorunsuz çalışıyordu ancak az önce işlem yapmaya çalıştığımda bilgisayar dondu ve kapatmak zorunda kaldım. Bunu yapmadan önce dayımın Gamepad'ini PC'ye takmıştım. Her neyse, kapatıp açtım ve Kaspersky yükledim. Tam tarama başlattım ama %2'deyken sabredemeyip kapattım. Başka bir forumda okuduğum 'klasörleri gizleyen' trojanın bilgisayarımda olduğunu fark ettim ve dosyayı sildim. Bilgisayarı yeniden başlatırken Boot menuye bakmaya karar verdim ve HDD için "disk okunamadı" hatası aldım. Bilgisayarı başlangıç onarmayla açmayı deniyorum ama şu ana kadar başlayamadı, sizce sorun ne olabilir?
Not: SATA bağlantılarını kontrol ettim.
Not 2: Yeni diski çıkardım ve bilgisayarım açıldı.

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimalle HDD de sorun oluştu. BIOS pilini sök tak yapıp deneyin.

Tamam hocam. Gerek yok. Zaten sorun çözülmüş. Tarama yapın. Daha sonra tavsiyem HD Sentinel ile sağlık testi yapmanız. Hatalar için HD Tune kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı