HasanStrike Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar harddiskimin doğru düzgün çalışmadığından şüpheleniyorum nasıl test edebilirim?
Mücahid Çiçek Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 79 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2015 #2 Sesi düzgün çıkıyorsa sıkıntı yok. Hard Disk Sentinel Professional Bu program yardımcı olabilir.
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #3 HD Tune ile error scan yaptır resmini at.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ekim 2015 #4 HDTUNE 5 ile error scan ve healt bölümlerini paylaşırsan anlaşılır ne olduğu.
HasanStrike Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #5 Murat5038 dedi: HDTUNE 5 ile error scan ve healt bölümlerini paylaşırsan anlaşılır ne olduğu. Genişletmek için tıkla... HD Tune 5 ile quick scan mı yapmalıyım yoksa normal mi? Anakart'ın sitesinden baktım uyumlu olduğu sabit disklere benim harddiskim yoktu acaba o yüzden olabilir mi? Anakart: Msi Z170A Gaming M7 Harddisk: WD Blue 1 TB 7200rpm 64 Mb Cache Buyrun bir kaç tane yaptım. Murat5038 dedi: HDTUNE 5 ile error scan ve healt bölümlerini paylaşırsan anlaşılır ne olduğu. Genişletmek için tıkla... Paylaştım bakar mısın?
Murat5038 dedi: HDTUNE 5 ile error scan ve healt bölümlerini paylaşırsan anlaşılır ne olduğu. Genişletmek için tıkla... HD Tune 5 ile quick scan mı yapmalıyım yoksa normal mi? Anakart'ın sitesinden baktım uyumlu olduğu sabit disklere benim harddiskim yoktu acaba o yüzden olabilir mi? Anakart: Msi Z170A Gaming M7 Harddisk: WD Blue 1 TB 7200rpm 64 Mb Cache Buyrun bir kaç tane yaptım. Murat5038 dedi: HDTUNE 5 ile error scan ve healt bölümlerini paylaşırsan anlaşılır ne olduğu. Genişletmek için tıkla... Paylaştım bakar mısın?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ekim 2015 #6 Silinen üye dedi: HD Tune 5 ile quick scan mı yapmalıyım yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Silinen üye dedi: Anakart'ın sitesinden baktım uyumlu olduğu sabit disklere benim harddiskim yoktu acaba o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onunla alakası yok.
Silinen üye dedi: HD Tune 5 ile quick scan mı yapmalıyım yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Silinen üye dedi: Anakart'ın sitesinden baktım uyumlu olduğu sabit disklere benim harddiskim yoktu acaba o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onunla alakası yok.
HasanStrike Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #7 Murat5038 dedi: Normal. Hayır onunla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Normali çok uzun sürüyor ama yapıyım. Bu paylaştıklarım da bir sorun var mı?
Murat5038 dedi: Normal. Hayır onunla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Normali çok uzun sürüyor ama yapıyım. Bu paylaştıklarım da bir sorun var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ekim 2015 #8 Silinen üye dedi: Bu paylaştıklarım da bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun gözükmüyor.
Silinen üye dedi: Bu paylaştıklarım da bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun gözükmüyor.
HasanStrike Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #9 Murat5038 dedi: Hayır sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hızında bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Anlıyor isen şu konuya da bakabilir misin? Konu
Murat5038 dedi: Hayır sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hızında bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Anlıyor isen şu konuya da bakabilir misin? Konu
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ekim 2015 #10 Silinen üye dedi: Normali çok uzun sürüyor ama yapıyım. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı?