Harddisk etkinlik %100 sorunu

Jack Pato

Megapat
Daha fazla  
Hard disk Toshiba P300 bugün hard disk Low Level format atmama rağmen fotografta gördüğünüz gibi, çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    40,3 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_9.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 61
  • yuyuyu.png
    42,5 KB · Görüntüleme: 50
Keşke bende bilsem ara sıra düzeliyor yine yapıyor anlamadım gitti HDD Tune Pro da bazen bad sector cıkıyor bazen çıkmıyor garip.

Hocam eğer disk boşsa bir biçimlendirir misiniz çünkü boş bir diskin bu kadar kullanılıyor olması aşırı garip. Sağlık testine sokup oradan bir bakarsanız iyi olur Hard Disk Sentinel kullanın.

Çıkartıp yeniden takmayı da deneyin derim. İnternette hatta bu forumda bile %100 disk kullanımı diye bir sürü başlık vardır.

Dediğim gibi Low Level format attım bugün bicimlendirdim bad sector taraması yaptım bir şey çıkmadı.

Eğer ki okuma yazma hızlarında bir problem yoksa ve o disk üzerinden bir şey kullanırken donma yapmıyorsa bence dert etmeyin. Düşük bir ihtimal ama göstergesi sıkıntılı olabilir.

Garip ses cıkartıyor dönüp boşa atıyor sanki disk CS:GO yüklüydü oyunda donma yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…