B bugaros Kilopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek elektirik-elektironik-Mimari Tekniker 22 Aralık 2017 #11 Abu! dedi: Dostum o diskler senin takip çıkarabileceğin şeyler değil. Manyetik alan var o diskin içerisinde hem sen açınca o manyetik alanı bozuyorsun hem de o disklerin üstü çok hassas toz bile değmemesi lazım. Kısacası böyle bir işlem imkansız. Genişletmek için tıkla... Peki bu disk kurtarma işlemleri tahmini nekadar bir ücret tutar.
Abu! dedi: Dostum o diskler senin takip çıkarabileceğin şeyler değil. Manyetik alan var o diskin içerisinde hem sen açınca o manyetik alanı bozuyorsun hem de o disklerin üstü çok hassas toz bile değmemesi lazım. Kısacası böyle bir işlem imkansız. Genişletmek için tıkla... Peki bu disk kurtarma işlemleri tahmini nekadar bir ücret tutar.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 22 Aralık 2017 #12 bugaros dedi: Peki bu disk kurtarma işlemleri tahmini nekadar bir ücret tutar. Genişletmek için tıkla... Pahalı bir işlem. En az 250-300 TL'yi çıkarmanız gerek.
bugaros dedi: Peki bu disk kurtarma işlemleri tahmini nekadar bir ücret tutar. Genişletmek için tıkla... Pahalı bir işlem. En az 250-300 TL'yi çıkarmanız gerek.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 22 Aralık 2017 #13 Veri Kurtarma Hizmetleri - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Türkiye Birçok videosunu izledim bu firmanın, işinin ehli insanlar anladığım kadarıyla. Arayıp fiyat sorabilirsin.
Veri Kurtarma Hizmetleri - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Türkiye Birçok videosunu izledim bu firmanın, işinin ehli insanlar anladığım kadarıyla. Arayıp fiyat sorabilirsin.