Harddisk hatası siyah ekrana sebep olur mu?

Daha fazla  
Sorum şu. PC oyundayken veya masaüstündeyken random bir şekilde bazen 2 3 gün arayla bazen 1 hafta arayla siyah ekrana düşüp no signal hatası veriyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ta ki ben reset tuşuna basana kadar. Bunu harddisk SSD bad sector hatasından dolayı yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum şu. PC oyundayken veya masaüstündeyken random bir şekilde bazen 2 3 gün arayla bazen 1 hafta arayla siyah ekrana düşüp no signal hatası veriyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ta ki ben reset tuşuna basana kadar. Bunu harddisk SSD bad sector hatasından dolayı yapar mı?

Windows nereye kurulu?

Bende de az önce dosya gezgini art arda birkaç kez yanıt vermiyor dedi ve ardından siyah ekran verdi birkaç dakika sonra masaüstü geri geldi. Şimdi yeniden başlattım ama hala harddiskte dolaşırken yanıt vermiyor diyor. Sorunu ne çözümü bilen var mı?

Aynen hard disk bazen siyah ekrana sebebiyet verebiliyor.
Hard diskin bağlantısını kesip bilgisayarı açın (%100) ihtimalle açılacaktır bilgisayarı kapatıp hard diski geri takın (hard diskin kartını mavi sınav silgisi ile silmeyide unutmayın.

Aynen hard disk bazen siyah ekrana sebebiyet verebiliyor.
Hard diskin bağlantısını kesip bilgisayarı açın (%100) ihtimalle açılacaktır bilgisayarı kapatıp hard diski geri takın (hard diskin kartını mavi sınav silgisi ile silmeyide unutmayın.
Hocam konu 2 yıl önce açılmış. Ben boyle bir sorunu yasadigimida nasil çözdüğümu de hatirlamiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı