Harddisk HD Tune Sonuçları

fsociety

Kilopat
Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum, ilk defa bir foruma üye oldum ve kullanıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Şimdi örneğin ben internetten setup'lı indirdiğim dosyaların %90'ı sorunlu çıkıyor. HD Tune ile baktığım zaman örneğin bir değer 200 ise bunun 200'ü de worst çıkıyor.

Sizce sorun RAM'lerde mi yoksa hard disk öldü mü?

369034

Hard Diskinde sorun varken ne alaka RAM testi veya bilgisayar kasasının temizlenmesi? Kasadan kiri alınca HDD'nin sorunu mu düzelecek? Konuya gelirsek disk sıcaklığınız fazla ve diskiniz sorunlu.
HDD sıcaklığı için söyledim. HDD'nin etrafı tozla kaplı hava alamıyorsa illaki ısınacak.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki kasa baya temiz ve hard diskin üzerinde toz bulunmuyor.Bu arada teşekkür ederim memtesti denicem

Hocam imkanım olsa sıfırdan pc toplayıcam da keşke.
bilgisayarın işlemcisi gerçekten pentium d bu arada :D .
Şunu söylemeyi unuttum, Sürekli ya tarayıcı ya sekmeler çöküyor sanırım ram arızalı.
Ben şöyle düşünüyorum sistemi çöpe atmaktansa core 2 duo alıp 1 2 sene daha kullanmak daha mantıklı geliyor ya sizce?
core 2 duo(fortniteda 150 fps cs go da 100 gibi değerler veriyor)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı