İsmailKaan Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #1 2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum. Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar. Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB Dosya Ekleri değerler1.png 19,6 KB · Görüntüleme: 429 değerler2.png 18,7 KB · Görüntüleme: 418 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2017
2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum. Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar. Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Aralık 2017 #2 Error Scan testini de yapıp atın. Health testi pek iyi durmuyor.
o_ulcan Megapat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 447 29 Aralık 2017 #3 İsmailKaan dedi: 2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum. Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar. Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB Genişletmek için tıkla... Bu okuma, yazma oranları hiç normal gözükmüyor. Keşke sorunu ilk anladığınız an geri gönderseydiniz. Garantisi devam ediyorsa yollayın derim.
İsmailKaan dedi: 2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum. Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar. Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB Genişletmek için tıkla... Bu okuma, yazma oranları hiç normal gözükmüyor. Keşke sorunu ilk anladığınız an geri gönderseydiniz. Garantisi devam ediyorsa yollayın derim.
İsmailKaan Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #4 Jira dedi: Error Scan testini de yapıp atın. Health testi pek iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... 1 adet bad sector çıktı. Ama yazma değerleri ani düşüş yaşıyor.
Jira dedi: Error Scan testini de yapıp atın. Health testi pek iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... 1 adet bad sector çıktı. Ama yazma değerleri ani düşüş yaşıyor.
M Mrtzkyldz Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 527 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #5 HDD'den birşey beklemeyin. En kısa zamanda HDD alıp verileri yedekleyin.