Harddisk HDTune Test Sonuçları

İsmailKaan

Megapat
Daha fazla  
2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum.

Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar.

Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB

Dosya Ekleri

• değerler1.png
    değerler1.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 429
  • değerler2.png
    değerler2.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 418
Son düzenleyen: Moderatör:
2014 Aralık ayında almış olduğum bilgisayarım da ilk günden beri bazı sorunlar yaşıyorum.

Oyunlarda ani FPS düşüşleri, dosya yazma hızında dalgalanmalar, bilgisayarın geç açılması, klasörü açtığım da aniden donma vb. sorunlar.

Sorun son günlerde git gide artmaya başladığı için biraz detaylı araştırdım. Sorunun harddiskde olabileceği kanısındayım. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Harddisk: 1TB WD Green 7200rpm 64MB

Bu okuma, yazma oranları hiç normal gözükmüyor. Keşke sorunu ilk anladığınız an geri gönderseydiniz. Garantisi devam ediyorsa yollayın derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı