Harddisk içindeki imaj dosyalarını açma

Arkadaşlar merhaba, bir tane harddiskim var içinde başka bilgisayarımın imaj dosyaları var. Birkaç bilgisayarcı arkadaşa bu harddiski USB yoluyla veya başka bir yolla nasıl bağlayanileceğimi sordum, birisi USB kablo al 90 TL fiyatı dedi. Başka bir arkadaş USB uçlu kablo alsan da bilgisayar desteklemez açmaz dosyaları dedi. Kutu alacaksın dedi. Benim aklım iyice karıştı buraya sormak istediğim harddiski bilgisayara bağlasam bile içindeki imaj dosyalarını direk açabilir miyim? Kusura bakmayın bu tarz şeyleri pek bilmiyorum. Teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    503,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 2.jpg
    625,2 KB · Görüntüleme: 74
Bir şekilde hardisk'i bilgisayarınıza bağlayıp içeriği gördüğünüzü varsayarak;
imaj dosya türünü söylerseniz halledebiliriz. *.nrg, *.iso, *. img, *.bin, *.dmg...

SATA-USB çeviriciler var onlardan alman lazım USB üzerinden bağlayacaksan.

Kaliteli bir marka bilmediğim için öneri yapamam ancak dikkat etmen gereken tek kablo şeklinde olanlar, sendeki gibi 3.5 inç(büyük) harddiskleri çalıştırmayabilir. Adaptörlü modellerden alman gerekiyor.

İçerisindeki imaj dosyasını da türüne göre program kullanıp içini görme şansın var.

"Not:3.5 hdd lerde usbden gelen güç yetersiz geldiği için kullanılamamaktadır."

Ürünün açıklamasına da yazmışlar, bahsettiğim şey tam olarak buydu.

Ona bakıyordum şimdi düzeltmek için sen yazmışsın.

3,5 inç HDD kutusu alabilirsin adaptörlü.
Bulamadımda bulabilirseniz direk satın alıcağım linki atabilirmisiniz
Tam olarak hangisini almalıyım

Bu iki model gibi içerisinde adaptör olan setlerden alacaksın. Kaliteleri konusunda bir şey diyemem.
Masaüstü bilgisayarın varsa harddiski direkt kasanın içinden de bağlayabilirsin.

Fiyatlar aşmış. 40/50 TL idi zamanında. O rakama da hardisk alıyorduk. 180 TL nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…