2.5'', 3.5'' ya da taşınabilir disk mi önermemizi istiyorsunuz? Belirtmemişsiniz.Merhaba, şu an kullanmakta olduğum harddisk artık ömrünü yitirmeye başladığı için yeni harddisk almayı planlıyorum. Bütçe 300TL. SATA 3 standartında olması yeterli. Ayrıca sessiz olmalı. Önerileriniz nelerdir?
![]()
WESTERN DIGITAL WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB WD10EZEX - Fiyatı, Yorumları
WESTERN DIGITAL WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB WD10EZEX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum harddisk artık ömrünü yitirmeye başladığı için yeni harddisk almayı planlıyorum. Bütçe 300TL. SATA 3 standartında olması yeterli. Ayrıca sessiz olmalı. Önerileriniz nelerdir?
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum harddisk artık ömrünü yitirmeye başladığı için yeni harddisk almayı planlıyorum. Bütçe 300TL. SATA 3 standartında olması yeterli. Ayrıca sessiz olmalı. Önerileriniz nelerdir?
2.5", 3.5" ya da taşınabilir disk mi önermemizi istiyorsunuz? Belirtmemişsiniz.
Arkadaşim önerim SSD'lere bakman 300 TL üzeri fiyat bulun ben SSD kullanıyom bayağı rahatim HDD'in ömrü hızlı tükenmıyor tavsiyem SSD takmanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.