Harddisk önerisi

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum harddisk artık ömrünü yitirmeye başladığı için yeni harddisk almayı planlıyorum. Bütçe 300TL. SATA 3 standartında olması yeterli. Ayrıca sessiz olmalı. Önerileriniz nelerdir?

Merhaba, şu an kullanmakta olduğum harddisk artık ömrünü yitirmeye başladığı için yeni harddisk almayı planlıyorum. Bütçe 300TL. SATA 3 standartında olması yeterli. Ayrıca sessiz olmalı. Önerileriniz nelerdir?
2.5'', 3.5'' ya da taşınabilir disk mi önermemizi istiyorsunuz? Belirtmemişsiniz.

Hocam WD Blue tavsiye ederim. Bende iki tane var. Gayet memnunum.

Amazonda daha ucuz.

Arkadaşim önerim SSD'lere bakman 300 TL üzeri fiyat bulun ben SSD kullanıyom bayağı rahatim HDD'in ömrü hızlı tükenmıyor tavsiyem SSD takmanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı