Harddisk Parametre Hatası

vayvan

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
570
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Harddisk parametre hatası verdi. Disk yönetimde RAW olmuş görünüyor fakat EasyUs programında NTFS olarak görünüyor. İçinde önemli dosyalarım var ondan dolayı biçimlendirmedim. Nasıl çözerim?

 
Disktekiler duruyor. Biçimlendirmediğin iyi oldu. Linux live bir sistemden testdisk ile scan yapıp dosyalarını alabilirsin.
Windows'ta yapabilceğim bir şey yok mu? 400 GB gibi bir veri var. Ben bunun hepsini nereye kopyalıyacağım? Linux live nasıl kuracağım? Teşekkürler.

Disktekiler duruyor. Biçimlendirmediğin iyi oldu. Linux live bir sistemden testdisk ile scan yapıp dosyalarını alabilirsin.
Bir program indirdim. Linux live usb creator diye. Onunla otomatik Ubuntu indirip USB'ye kuracağım. Olur mu?
 
Linux live nasıl kuracağım? Teşekkürler.
Kurulan birşey değil adı üstünde Live, sadece canlı disk oluşturacaksın.
Windows'ta yapabilceğim bir şey yok mu?
Hayır yok. Windowsta ne kadar uğraşırsan o kadar dosyalarını kaybedersin.
Bir program indirdim. Linux live usb creator diye.
Hayır adı live diye hemen programı kullanmayın. Live, linux imajlarından birini yazdırın.
 
Live olarak internetten bakıyorum fakat düzgün bir şey bulamadım. Yanlış bir şey indirmeyeyim. Siz bir link atsanızda onu indirsem o zaman. Bir de dediğim program şu anda ubuntu indiriyor (ubuntu-15.04-desktop-i386.iso). Bu olmaz mı?

Dediğim program bu.

 
UBCD indirebilirsin.
Ubuntu ile harddiski açtım. Burada şimdi ne yapacağım. Harddiski düzeltme yolu var mı? Yoksa D'ye aktaracağım? Daha sonra Windows'ta biçimlendirme mi yapacağım?
 
Burada şimdi ne yapacağım.
Dediğim ile yapsaydın kolay olurdu. Ubuntu biliyorsan kullanmasını testdisk yükle ve yukarıda dediğimi uygula. Eğer disk içini görebiliyorsan içindekileri boş bir diske kopyala.
 
Dediğim ile yapsaydın kolay olurdu. Ubuntu biliyorsan kullanmasını testdisk yükle ve yukarıda dediğimi uygula. Eğer disk içini görebiliyorsan içindekileri boş bir diske kopyala.
Ubuntu kullanmayı bilmiyorum. D yi göremiyorum ondan dolayı içindekileri atamıyorum. Sizin dediğinizi indirirsem direk harddisk mi düzelecek?

Deneme olarak başka USB'ye dosya kopyala dedim, biraz kopyaladım sonra hata verdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…