Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #1 Sistemi ilk topladığımda harddisk kablosunu SATA 3 portuna takmışım. SSD siparişi verdiğim için harddisk kablosunu SATA 3 portundan çıkarıp SATA 2 portuna takacağım. Bir sıkıntı yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2019
Sistemi ilk topladığımda harddisk kablosunu SATA 3 portuna takmışım. SSD siparişi verdiğim için harddisk kablosunu SATA 3 portundan çıkarıp SATA 2 portuna takacağım. Bir sıkıntı yaratır mı?
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #3 Sata 1'i bile zorlayamıyor 2'de hiç bir sıkıntı çıkarmaz. SSD'nin limite takılmaması için 3'e takmalısın. Artı 0 Eksi
Sata 1'i bile zorlayamıyor 2'de hiç bir sıkıntı çıkarmaz. SSD'nin limite takılmaması için 3'e takmalısın.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 21 Şubat 2019 #4 Rahasa dedi: Sata 1'i bile zorlayamıyor 2'de hiç bir sıkıntı çıkarmaz. SSD'nin limite takılmaması için 3'e takmalısın. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil anakartlarda bütün SATA portları 6 GB/S. Herhangibi sorun teşkil etmiyor. Artı 0 Eksi
Rahasa dedi: Sata 1'i bile zorlayamıyor 2'de hiç bir sıkıntı çıkarmaz. SSD'nin limite takılmaması için 3'e takmalısın. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil anakartlarda bütün SATA portları 6 GB/S. Herhangibi sorun teşkil etmiyor.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2019 #5 @Spotter Herhangi bir sorun teşkil ettiğini mi söyledim Artı 0 Eksi
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 21 Şubat 2019 #6 Rahasa dedi: @Spotter Herhangi bir sorun teşkil ettiğini mi söyledim Genişletmek için tıkla... Ben size sorun teşkil ettiniği söylediniz demedim. Bilgilendirme amaçlı yazdım. Artı 0 Eksi
Rahasa dedi: @Spotter Herhangi bir sorun teşkil ettiğini mi söyledim Genişletmek için tıkla... Ben size sorun teşkil ettiniği söylediniz demedim. Bilgilendirme amaçlı yazdım.