E emixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Merhaba, çok önemli bir harddisk var elimde. İçindeki bilgileri almam gerek ama silinmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var. Bunun gibi yapsam sıkıntı olur mu? (İçindekileri silmeden açmam gerek.)
Merhaba, çok önemli bir harddisk var elimde. İçindeki bilgileri almam gerek ama silinmeden nasıl yapacağım bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var. Bunun gibi yapsam sıkıntı olur mu? (İçindekileri silmeden açmam gerek.)
S Sytra Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 585 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Diski neden açamıyorsunuz? Problemi nedir? Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Kasım 2020 #3 Bir USB'ye Ubuntu yazın. Bilgisayarı deneme modunda Ubuntu ile boot edin. Bazen Windows'un okuyamadığı diskleri Linux okuyabiliyor. Artı 0 Eksi
Bir USB'ye Ubuntu yazın. Bilgisayarı deneme modunda Ubuntu ile boot edin. Bazen Windows'un okuyamadığı diskleri Linux okuyabiliyor.
KS KS E emixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #4 Açamıyorum değil bu videoda ki gibi yapacağım ama içinden bir şey silinir mi silersem kötü duruma düşerim o yüzden soruyorum Harddisk im var zaten Windows'u onunla açıyorum sadece bunu taktım ve videodaki gibi yapsam içinden bir şey silinir mi? Artı 0 Eksi
Açamıyorum değil bu videoda ki gibi yapacağım ama içinden bir şey silinir mi silersem kötü duruma düşerim o yüzden soruyorum Harddisk im var zaten Windows'u onunla açıyorum sadece bunu taktım ve videodaki gibi yapsam içinden bir şey silinir mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Kasım 2020 #5 HDD önceden Windows'ta kullanıldıysa bilgisayara bağladığında zaten gözükmesi gerek direkt. Bu tarz işlemler yapmana gerek yok. HDD'yi bilgisayar kapalı iken bağla. Artı 0 Eksi
HDD önceden Windows'ta kullanıldıysa bilgisayara bağladığında zaten gözükmesi gerek direkt. Bu tarz işlemler yapmana gerek yok. HDD'yi bilgisayar kapalı iken bağla.
KS KS E emixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #6 hayır ilk defa taktım ve içindekilere bakmam gerek Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Kasım 2020 #7 Yazdığım mesajı okudun mu? Verdiğin cevabın benim mesajımla alakası yok. Artı 0 Eksi
KS KS E emixx Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #8 tamam hallettim teşekkürler Artı 0 Eksi