Çözüldü Harddisk SSD'yi etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
26
Arkadaşlar benim sistemde 120GB SSD, 1 TB harddisk ve 500 GB harddisk bulunmakta. Bu kombinasyonda sistemi açtığım zaman SSD ile 30 saniyede masaüstü görüyorum, lakin HDD'leri çıkartınca 3-5 saniye kazancım oluyor. Tekrar geri taktığımda bir az daha geç boot ediyor.

SSD ilk porta takılı ve BIOS'tan ilk sırada seçili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS her açılışta sisteme takılı olan aygıtları kontrol eder. Ne kadar aygıt var ise bu kontrol süreci de o kadar uzar. Gayet normal.
BIOS her açılışta sisteme takılı olan aygıtları kontrol eder. Ne kadar aygıt var ise bu kontrol süreci de o kadar uzar. Gayet normal.
Bios kısmında sorun yok saniye tuttum hep 8. saniyede windows önyüklemesi geliyor. Yani sadece önyükleme süresi etkileniyor bu işten. Windows üzerinde yapılacak bir ayar var mı benim bilmediğim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı