Merhabalar. Elimdeki HDD'yi tamamen birleştiremiyorum. Resimde de görüldüğü gibi birim küçültmeye çalışsam ortada oluşuyor. Tekrar eklesem de sanki 2 farklı birimmiş gibi gözüküyor. Veriler silinmeden bunları nasıl tek birime birleştirebilirim?
Denedim ancak olmadı. Galiba birimler arasında komşuluk kuralı varmış ve bu yüzden komşu olmayan birimler birleştirilemiyor. Bu yüzden diski tamamen silip birimleri tekrardan oluşturmanız gerekiyor. Sorunu ancak bu şekilde çözebiliyoruz. Teşekkürler.
Aynen dediğiniz gibi en temizi bu dediğinizi yapmanın bilgisayara tekrardan format atmak atarken diskinizi tamamen silip istediğiniz gibi bölüm oluşturmak ama yinede ayrılmamış alan diye bir yer olacak büyük ihtimal o sistem geri yükleme gibi seçenekler için gerekli mecbur onun olması gerekiyor onu kaldırmaya çalışmayın kalkacağını düşünmüyorum bende denemiştim ama yapamamıştım harddisk ile çok uğraşmak iyi değil aslında çünkü bana göre bence bir bilgisayar'da en çabuk bozulan parçalardan biri ve fiyatı'da pahalı olduğundan bence çok uğraşmayın benim tavsiyem