Harddisk ve Ekran Kartı Gözükmeme Sorunu

meliblackwater

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni bir bilgisayar topladım ve şu an VGA kablosunu ekran kartından monitörüme bağladım. Görüntü gelmesine rağmen DxDiag'a baktığımda ekran kartım gözükmemekte ve Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı gözükmekte. Bir diğer sıkıntım ise Windows'u kurarken 1 TB'lık diskimi 500 GB olarak biçimlendirdim ve Windows'u kurduğumda sadece o 500 GB gözüktü. Lütfen yardım edin.

Düzenleme: İlk başta DxDiag'a girdiğimde ekran kartım gözükmüyordu. Şu an gözüktü ama HD 7700 series olarak gözüktü, benim kartım ise R7 240. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle sorun için açtığınız konularda sistem özelliklerinizi yazın. İşletim sisteminiz nedir? Harddisk için çözüm:
  • Disk Yönetimi'ni açın, göremediğiniz diski orada Ayrılmamış Alan (Unallocated Space vb.) şeklinde görmeniz gerek. Görülmeyen bölüme sağ tuş tıklayıp biçimlendirin. Sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı