S Seyfettin00 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Beyler ben yeni sistem topladım vatandan, işletim sistemini kurmuyorlar kısaca. Kasayı taşımak istemiyorum. Bilgisayarcıda harddiske 8.1 yükletsem evde yeni aldığım sisteme taksam çalışır mı?
Beyler ben yeni sistem topladım vatandan, işletim sistemini kurmuyorlar kısaca. Kasayı taşımak istemiyorum. Bilgisayarcıda harddiske 8.1 yükletsem evde yeni aldığım sisteme taksam çalışır mı?
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #2 Çalışır ancak ilk açılışta sürücüleri tekrar yüklemek gerekecektir. Benim fikrim oraya bilgisayarınızı götürüp yükleyin. Ya da siz formatlayın. Kolay gelsin.
Çalışır ancak ilk açılışta sürücüleri tekrar yüklemek gerekecektir. Benim fikrim oraya bilgisayarınızı götürüp yükleyin. Ya da siz formatlayın. Kolay gelsin.
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mayıs 2016 #3 Bu kolay işlemi sizde yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum