Harddiski format USB'si yapma

Makaleler
8
Daha fazla  
Elimde USB bellek yok. 500GB bir harddiskim var ve buna Linux yüklemek istiyorum. Bu harddiski iki bölüme ayırıp, ayırdığım bölümü tıpkı format USB'si gibi gösterip yine aynı harddiskin diğer bölümüne Linux'u yüklememin bir yolu var mı?
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Yapmak istediğim şey bu;

ghjh.PNG

10GB yer ayırdım. Buraya işletim sistemi kurulumu dosyaları falan yazdırılacak diğer 400GB alana da işletim sistemi kurulacak. Yapılabilir mi? Rufus HDD kabul etmiyor.
Forumda hiç aynısını yapmaya çalışanı bulamadım, yaparsa @Recep Baltaş hocam yapar.

Son düzenleme:
Daha önce denemedim fakat eğer Rufus ile yükledikten sonra ilk açılışta F sürücüsünü açıp D sürücüsüne Windows kurabilirsiniz olur.

Önyüklenebilir HDD'ler harici olmuyor. Yine de şöyle bir video buldum sen de izledin sanırım bu videoyu,senin yaptığını yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önyüklenebilir HDD'ler harici olmuyor. Yine de şöyle bir video buldum sen de izledin sanırım bu videoyu,senin yaptığını yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu yaptım şu şekil bir hata veriyor. Muhtemelen farklı bölüm değil farklı disk arıyor.
kj.jpeg

5 yıl sonra konuyu hortlatıyorum. Konuyla alakalı olarak bir sorum var.

Önyüklenebilir HDD'ler harici olmuyor. Yine de şöyle bir video buldum sen de izledin sanırım bu videoyu, senin yaptığını yapmış.

Bu aynı işlemi acaba Linux kurulumu içinde yapabiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı