Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.017 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Aralık 2020 #11 Bir sorun görünmüyor. Bence bu kadar abartmayın ha? Böyle bir diske sahip olduğunuz için kendinizi şanslı görmeyi deneyin derim.
Bir sorun görünmüyor. Bence bu kadar abartmayın ha? Böyle bir diske sahip olduğunuz için kendinizi şanslı görmeyi deneyin derim.
Yasutsuna Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 Zakramoreas dedi: Yani o uygulamanın yanlış gösterdiğine pek denk gelmedim HDD'den kaynaklı sorunlar olduğunu nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Harddisk bozulduğunda çıkan ses vardır ya. Sürekli o sesi duyuyorum bir şey açtığım zaman acı çekiyor gibi geliyor.
Zakramoreas dedi: Yani o uygulamanın yanlış gösterdiğine pek denk gelmedim HDD'den kaynaklı sorunlar olduğunu nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Harddisk bozulduğunda çıkan ses vardır ya. Sürekli o sesi duyuyorum bir şey açtığım zaman acı çekiyor gibi geliyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 1 Çözümler 62 16 Aralık 2020 #13 Değeler muazzam bir sıkıntı yok gibi görünüyor O sesin videosunu çekip atabilir misiniz?
Yasutsuna Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 Zakramoreas dedi: Değeler muazzam bir sıkıntı yok gibi görünüyor o sesin videosunu çekip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an atmam. Yarın unutmazsam atarım. Teşekkürler tekrardan.
Zakramoreas dedi: Değeler muazzam bir sıkıntı yok gibi görünüyor o sesin videosunu çekip atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an atmam. Yarın unutmazsam atarım. Teşekkürler tekrardan.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.438 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Aralık 2020 #15 Diskiniz çok iyi durumda verilere göre. Sesin videosunu atarsanız bakalım bir "sıkıntı" mevcut mu.