Çözüldü Harddiskimi nasıl tamir edebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Harddiskime Bad Sector taraması yaptım HDD Regerenator ile lakin uzun gittiği için yarıda durdurdum. Dünden beri bıraktığım harddisk 10% olmuş ve "4000 delay deteceted 0 bad sector dedected" yazıyordu. Harddiski tamir edip kullanılabilir hale getirebilir miyim?

1596017611426.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam delay nedir peki 4000 yakın delay tespit etti program?
Adı üzerinde gecikme. Veri yazılan yere ulaşamıyor. Tahminim uzun sürmesinin sebebi budur.
İçinde veriniz varsa yedekleyin ve Regenarator'la deneyin hayata döndürmeyi. Daha önce hiç kullanmadığım için nasıl yapılacağını bilmiyorum maalesef.
Hocam delay nedir peki 4000 yakın delay tespit etti program?
Adı üzerinde gecikme. Veri yazılan yere ulaşamıyor. Tahminim uzun sürmesinin sebebi budur.
İçinde veriniz varsa yedekleyin ve Regenarator'la deneyin hayata döndürmeyi. Daha önce hiç kullanmadığım için nasıl yapılacağını bilmiyorum maalesef.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı