KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, ben eski laptop'un HDD'sini şu an kullandığım bilgisayarıma taktım fakat HDD'nin bölümlerini birleştirmeyi bir türlü bulamadım, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar, ben eski laptop'un HDD'sini şu an kullandığım bilgisayarıma taktım fakat HDD'nin bölümlerini birleştirmeyi bir türlü bulamadım, yardım edebilir misiniz?
Hakan AK Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 542 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #2 MiniTool Partition Wizard'ın Move/Resize özelliği veya Merge özelliği ile birleştirebilirsiniz. Düzenleme: Recep Baltaş'ın Resize özelliği için bir videosu da var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 8 Ekim 2014
MiniTool Partition Wizard'ın Move/Resize özelliği veya Merge özelliği ile birleştirebilirsiniz. Düzenleme: Recep Baltaş'ın Resize özelliği için bir videosu da var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ekim 2014 #3 21:20: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
21:20: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et